• slider-image
  • slider-image
  • slider-image

Scherm voor uw horecazaak

GRATIS SCHERM VOOR UW HORECAZAAK


Voor horecazaken die op zoek zijn naar extra inkomsten door reclame, bieden we een heel interessante formule aan. Ontdek ons unieke aanbod hieronder. 

GRATIS ADVERTENTIE BEELDSCHERM
In de eerste plaats betaalt u voor het scherm niets. Geen voorschot, geen afbetalingen, geen huurkosten. U leest het goed: wij nemen alle kosten voor het advertentiescherm voor uw horecazaak op ons.

GRATIS LEVERING & PLAATSING VAN UW SCHERM
U hoeft enkel het tijdstip van de gratis levering en plaatsing van uw advertentiescherm(en) te bepalen. Voor de rest zorgen wij.

GEEN BIJKOMENDE SOFTWARE OF HARDWARE
Onze schermen zelf bevatten alles om advertenties in uw zaak te vertonen. U hoeft dus geen bijkomende software op uw computer te installeren, het scherm te configureren, of hardware aan te schaffen. Onze toestellen zijn na de installatie klaar om meteen gebruikt te worden.

U VERDIENT OP DE ADVERTENTIES
In ruil voor het tonen van advertenties in uw zaak, ontvangt u natuurlijk een vergoeding. De exacte inkomsten hangen af van het totaal aantal advertenties dat getoond wordt én het aantal schermen die u in uw zaak laat plaatsen.

WIJ ZORGEN SAMEN MET U VOOR ADVERTEERDERS
Er zijn verschillende mogelijkheden waarop adverteerders uw advertentieruimte kunnen ontdekken.

  1. Adverteerders kunnen via deze website advertentieruimtes opzoeken in hun beurt en uitzendtijd aankopen.
  2. Op elk scherm waarvan de uitzendtijd (12 advertentieblokken van elk 10 seconden) nog niet uitverkocht is, tonen we een advertentie die kijkers wijst op de mogelijkheid om in uw zaak te adverteren. Ook hiervoor hoeft u zelf niets te doen.
  3. Als horecabaas krijgt u ongetwijfeld ook zelfstandigen of bedrijfsleiders over de vloer. Natuurlijk mag u ook steeds zelf deze mogelijke adverteerders aanbrengen. Voor een vrijblijvend informerend gesprek met hen, mag u gerust een beroep doen op ons.
  4. Ook uw leveranciers kunnen profiteren van deze extra vorm van reclame. Heeft u bijvoorbeeld een restaurant en wil u uw groenteleverancier, slager, of bakker een extra groeimogelijkheid bieden? Dan kunt u hen voorstellen om hun producten op het scherm in uw restaurant te laten promoten. Ook voor café eigenaars kan het interessant zijn om hun brouwers hierover aan te spreken en zo bepaalde dranken extra te promoten.

ENKEL GEPASTE ADVERTENTIES
U heeft hard gewerkt aan uw zaak en we doen alles om uw goede reputatie hoog te houden. We controleren alle advertenties streng alvorens ze vertoond worden. Op die manier bent u zeker dat uw cliënteel nooit blootgesteld zal worden aan inhoud die ongepast is, of aanstootgevend is.

Ook advertenties van uw directe concurrenten, of van bedrijven waarvoor u liever geen reclame wil tonen, laten we nooit op het scherm in uw zaak zien.

MEERDERE BEELDSCHERMEN MOGELIJK
Indien de inrichting van uw zaak het toelaat, is het mogelijk om meer dan één advertentiescherm te laten plaatsen. De keuze voor de exacte plaats van het scherm gebeurt steeds in onderling overleg met u.

Hierbij houden we natuurlijk ook rekening met het doel van de adverteerders: gezien worden. Een scherm in een verloren hoekje van uw zaak verlaagt de zichtbaarheid van de advertenties en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Overigens, hoe beter de schermen zichtbaar zijn, hoe meer adverteerders reclametijd in uw zaak willen kopen. En hoe meer advertenties u toont, hoe meer u verdient.

SCHERMEN BINNEN OF BUITEN
Onze digitale schermen zijn geschikt voor binnen en buitengebruik. Heeft u een terras aan uw horecazaak? Dan is het mogelijk om ook een scherm buiten te plaatsen.

ZELFS AAN- EN UITSCHAKELEN HOEFT U NIET TE DOEN
U hoeft geen enkele seconde tijd te besteden aan de advertenties zelf. De volledige controle gebeurt door ons vanuit ons kantoor: activeren, plaatsen, veranderen, stopzetten, tot betalingen van de advertentieruimtes. Dit is mogelijk omdat alle advertenties zich in de cloud (het internet) bevinden en van daaruit op het scherm in uw horecazaak getoond worden.

UW KLANTEN PROFITEREN MEE
Ook voor uw klanten biedt een advertentiescherm in uw zaak voordelen:

  1. Vaak geeft een advertentie aanleiding tot een gesprek.
  2. Uw klanten leren bedrijven uit uw buurt (beter) kennen.
  3. Het is een aangename manier om de wachttijd in te korten. Tijdens het wachten op een bestelling of de rekening, of in de lobbyruimte van een hotel zijn schermen voor veel mensen een meer dan welkome afleiding.

INTERESSE IN EEN ADVERTENTIESCHERM VOOR UW HORECAZAAK?
Neem nu nog contact op met ons. We komen langs op een tijdstip dat u het beste uitkomt en geven met plezier meer uitleg. Ondertussen leren we uw zaak kennen. Zo kunnen we u gericht advies geven over hoe ook u weldra maximaal kunt genieten van onze mogelijkheden en interessante voorwaarden.


GRATIS SCHERM VOOR UW HORECAZAAK

Bent, of kent, u een eigenaar van een druk bezochte horecazaak? Ontdek dan snel
ons aanbod voor het plaatsen van een gratis beeldscherm. Ja, u leest het goed: u betaalt als zaakvoerder niets voor het scherm dat Studio MAAS
in uw zaak komt plaatsen.

Bovendien geniet u samen met uw klanten en leveranciers van tal van andere aantrekkelijke voordelen.

Ontdek snel ons aanbod voor horeca schermen