• slider-image
  • slider-image

Adverteren

ADVERTEREN
OP EEN SCHERM IN UW BUURT


Adverteren op een reclamescherm is nog nooit zo eenvoudig geweest als nu. Het netwerk van cafés, hotels, restaurants en winkels die via Studio MAAS advertentieruimtes aanbieden op digitale schermen, groeit immers elke dag.

De kans is dan ook heel groot dat ook u in uw buurt een Studio MAAS scherm vindt waarop u uw zaak snel, eenvoudig en goedkoop kan promoten.


VOORDELEN VAN ADVERTEREN OP EEN SCHERM UIT ONS NETWERK

Adverteren op een Studio MAAS scherm biedt u heel wat voordelen.

Maximale zichtbaarheid van uw advertenties
De locaties waar we onze schermen met advertentieruimtes plaatsen, kiezen we met de grootste zorg uit. We streven hierbij steeds naar een zo groot mogelijk doelpubliek die de advertenties zullen bekijken. De horecasector voldoet in dat opzicht perfect aan uw en onze verwachtingen:

  • Een cliënteel dat op dat ogenblik tijd heeft en open staat om uw boodschap aandachtig te bekijken.
  • Horecabezoekers zien uw advertentie en spreken over uw zaak in een ontspannen sfeer.
  • Veel horecazaken hebben een cliënteel dat regelmatig terugkomt en zien uw advertentie dus regelmatig. Hierdoor vergroot de impact van uw advertentie.

Doelgerichte reclame in uw buurt of afzetmarkt
Omdat onze digitale schermen op zoveel mogelijk lokaal strategische plaatsen aanwezig zijn, kunt u heel doelgericht reclame maken in uw afzetmarkt. U bepaalt daarbij volledig zelf op hoeveel schermen en in welke regio’s u uw advertenties wil vertonen.

Volledige controle over uw reclamebudget
De prijs voor adverteren op onze schermen is transparant en zonder bijkomende verborgen kosten. U weet op voorhand precies hoeveel u betaalt en kunt het budget voor uw reclame dus ook perfect onder controle houden.

Optimale zichtbaarheid van uw advertentie
Per scherm verhuren we maximaal 12 advertentieblokken. Één reclameblok duurt 10 seconden. Dit houdt dus in dat uw boodschap om de 2 minuten getoond wordt.

De kans dat uw reclame niet gezien wordt, of verloren gaat in een veelheid van reclame, is dan ook zo goed als onbestaande.

Zoveel advertentieruimte als u wil
Als u liever meer dan 10 seconden reclame wil tonen, is dat natuurlijk mogelijk. Ideaal bijvoorbeeld als u een bedrijfsfilm heeft en deze wil gebruiken als advertentie.

U bepaalt overigens zelf of u de blokken na elkaar wil tonen, of gespreid over de twee minuten uitzendtijd voor advertenties.

Op zoveel schermen als u wil
Het is eveneens mogelijk om uw advertenties op meerdere schermen te laten tonen. Dit kan in eenzelfde zaak zijn, of gespreid over meerdere zaken uit ons advertentie netwerk.


Verhoogde naamsbekendheid van uw zaak
Uw advertentie wordt om de 2 minuten afgespeeld. Door de herhaling verhoogt automatisch de naamsbekendheid van uw zaak. Mensen die de advertentie gezien hebben, zullen spontaan aan uw bedrijf denken als ze een bepaald product of dienst nodig hebben.


Afwisselende reclameboodschappen
Elke maand kunt u uw advertentie één maal GRATIS doorsturen. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe boodschap op het scherm getoond wordt.
Door gebruik te maken van deze mogelijkheid, kunt u variatie in uw boodschappen brengen. Of kunt u bepaalde acties, promoties, producten of diensten extra in de verf zetten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Reclame voor uw opendeurdag
  • Aankondiging van uitverkoop wegens verbouwingen
  • Promoties rond feestdagen als Kerst, Pasen, Valentijn, Moederdag,...
  • Nieuwe diensten of producten aankondigen
  • Enz.


Adverteren op een scherm trekt de aandacht
In tegenstelling tot gedrukte advertenties, valt uw reclameboodschap op een
scherm wél op. Bewegende beelden in het algemeen - en schermen in
het bijzonder trekken sowieso meer aandacht dan stilstaande beelden. Uw advertentie op een scherm van Studio MAAS is in dat opzicht veel efficiënter
dan welke andere vorm van reclame ook.


U bepaalt wie uw advertentie ontwerpt
Wie uw advertentie maakt, kiest u ook zelf. Werkt u bijvoorbeeld al samen met een grafisch designer, dan zal deze u ongetwijfeld kunnen bijstaan in het maken van een mooie en gepaste advertentie.

Heeft u liever dat wij de advertentie ontwerpen, dan is dat ook mogelijk voor
een kleine meerprijs. Ontdek hier meer over onze ontwerpdiensten.

Advertentie in uw huisstijl
Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om de advertentie volledig in uw huisstijl te maken. Uw logo, foto’s van uw zaak, producten, beschrijvende teksten, of zelfs een bedrijfsfilm tonen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.


HOEVEEL KOST ADVERTEREN OP EEN SCHERM?

Voor slechts 50 euro per maand (excl BTW), zet u uw producten en/of diensten op een moderne en dynamische manier in de kijker bij uw doelpubliek. Omgerekend is dat goedkoper dan wat u zou betalen voor een dagelijks kopje koffie op een terras. Waarmee we natuurlijk niet gezegd hebben dat u uw kopje koffie hoeft te laten.